logo
17 May 2022

DAAC digital sprijină digitalizarea sectorului bancar din Uzbekistan

Pe 17 mai 2022, grupul internațional de companii IT „DAAC digital”a participat la un forum organizat de Asociația Băncilor din Uzbekistan pe tema „Digitalizarea și IT - cel mai important potențial de dezvoltare al Noului Uzbekistan”.

 

Acest eveniment este un spațiu deschis pentru participanții la Forumul Bancar și Financiar. Participanții au avut ocazia nu doar să se familiarizeze cu știrile IT, ci și să facă schimb de opinii pe subiecte de interes.

 

În prezent, transformarea digitală, digitalizarea, implementarea tehnologiilor IT și a comunicațiilor electronice se numără printre domeniile prioritare pentru dezvoltarea sectorului bancar din Uzbekistan.

 

Pe baza priorităților de dezvoltare, raportul lui Andrey Sorokin, reprezentant DAAC digital, cu tema „Transformarea digitală a serviciilor de securitate informațională”a fost foarte relevant, ținând cont de provocările și riscurile din domeniul securității digitale cu care se confruntă instituțiile bancare în activitățile lor.

 

În cadrul raportului, au fost prezentate tendințele actuale de mutare a interesului organizațiilor bancare de la achizițiile tradiționale de instrumente tehnologice în domeniul securității informaționale la obținerea de rezultate funcționale din implementarea unor astfel de soluții bazate pe model „Managed Security Service Provider”, cu obținerea de rezultate reale ale transformării digitale a proceselor business în domeniul furnizării de servicii utilizatorilor instituțiilor bancare și altor organizații.

Application for vacancy

Select a vacancy
Select a vacancy
Middle .Net developer
Senior .Net Developer
Бухгалтер-внедренец 1С
Бухгалтер
Digital Marketing Manager
Cтажер-программист 1С
Инженер по обслуживанию банкоматов
Business Intelligence Specialist
Middle Front-End (React) developer
Программист 1С
Менеджер по IT закупкам и подготовке препродаж
Системный инженер (junior)